Skip to main content

Maak jullie unieke trouwringen

Willen jullie trouwringen die echt niemand anders heeft? Kom ze zelf maken!
Onder professionele begeleiding van een goudsmid gaan jullie samen aan de slag met het materiaal van jullie keuze. Maak je eigen ring of juist die voor je partner! Walsen, zagen, vijlen, solderen, smeden, polijsten; het zal allemaal aan bod komen.

Voor deze workshop plannen we een zon-, maan- of dinsdag in. Doorgaans zal dat van 10.00 tot 17.00 uur zijn. Jullie kunnen in de directe omgeving heerlijk lunchen, dit is bij de prijs inbegrepen.

De kosten voor de workshop zelf zijn € 450 (inclusief lunch), het totaalbedrag is afhankelijk van jullie wensen m.b.t. materiaalkeuze en afmetingen. Vooraf maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, zodat ik een gerichte prijsopgave kan doen.

Workshop zilver smelten en gieten

Deze workshop is een geweldige beleving voor kinderen vanaf 8 jaar! Ze zullen onder begeleiding van een goudsmid zilver smelten en in water gieten. Het zilver stolt direct in het koude water en krijgt daardoor grillige, unieke vormen. Ze zijn altijd anders! Kies de mooiste uit voor een hangertje of oorknopjes. Of zoek een leuke set bij elkaar voor een armband om mama mee te verrassen! Heeft ze ooit zo’n geweldig zelfgemaakt cadeau gekregen?

De workshops duren ongeveer 1,5 uur. Vanwege de intensiviteit en beperkte ruimte worden deze met maximaal 2 (of in uitzonderlijke gevallen 3) kinderen tegelijk gegeven. Er mag uiteraard een ouder bij blijven om het proces te volgen en leuke foto’s te maken.

Na de workshop zal door mij eventueel het sieraad naar keuze afgemaakt worden, deze kan later opgehaald of opgestuurd worden.

100

Workshop incl. je favoriete vormpje

140

Workshop incl. een hangertje of oorknopjes

175

Workshop incl. ring 

200

Workshop incl. armband

Meerdere sieraden (voor bijvoorbeeld een set) is mogelijk, hiervoor zal apart een meerprijs berekend worden.
NB. Ik behoud het recht om de workshop ter plekke te annuleren als ik ieders veiligheid niet kan garanderen!

Maak het met je eigen handen!